ВходОрганизациите, с които ще можеш да се срещнеш на "Аз, ученикът" на 7-ми юниПубликувано на: 02.06.2014

Автор: Василена Василева

 

Както знаеш, в събота предстои най-якото събитие за тийнейджъри, а именно "Аз, ученикът". Не забравяй да се регистрираш! 

Освен прекрасните лектори, с които те запознахме, там ще присъстват и различни щандове, които предлагат интересни неща и където можеш да отидеш да поговориш и да се позабляваш.

Не забравяй в края на първия блок, преди да тръгнеш да обикаляш, разглеждаш и да се запознаваш с хора, да вземеш своя безплатен сандвич фалафел и айрян от Aladin Foods!

Също така, не пропускай да спечелиш 10% отстъпка от тест за кариерно ориентиране от Елемарк като попълниш тази анкета

 

WishBOX

 

Това сме ние! Организаторите на събитието и хората, които работят всеки ден за това всички ученици в България да имат достъп до ресурси за личностно развитие и кариерно ориентиране! Ела да ни кажеш "Здрасти" и да се запознаем! :)

 

 

 

 

 

ЕЛЕМАРК

 

Елемарк предоставят най-пълния, най-ефективния и лесен за използване тест за насочване и подпомагане при избора на професия в Европа.  На щанда ще може да си направите тест за кариерна ориентация и да получите отговор на въпросите „какъв съм аз”, „към какво да се насоча”, „какво е характерно за дадена специалност или професия”. Елемарк ще даде възможност на всеки записал се на щанда да участва в томбола, на която да спечели безплатен тест за кариерно ориентиране. Всеки попълнил тази анкета ще получи 10% остъпка от ученически тест за кариерно ориентиране. 

 

 

 

ИНСТИТУТ ФОРТЕДО

 

Институт Фортедо помага на кандидат-студенти да започнат образованието си в чужбина, предлага езикови курсове в България и чужбина и провежда кариерни консултации.

 

 

 

 

 

 

ИНТЕГРАЛ

 

Вече 21 години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.

 

 

 

 

 

 

АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРСИТЕТ 

Ще имаш възможност да се запознаеш с представители на AUBG и да разбереш какво отличава университета от останалите в България, както и да разпиташ за специалности, които те вълнуват.

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОЛИТРОНИК

Политроник ни бяха на гости и миналaта година и около тях беше много забавно. И тази година са ни подготвили нещо специално. 

 

 

 

 

 

ФОТО БУДКА 

 

Не пропускай да се снимаш с приятели на фото-будката на Photo King!

 

 

 

 

 

 

 

Очакваме те!

 

WishBOX - Мечти в действие!