ВходСофийски ученически съвет и защо да се включиш в него(+ видео)Публикувано на: 05.11.2014

 

Райчо, Румяна и Томислава вече от година се занимават със СУС или Софийски ученически съвет, като се борят за това да обединят учениците в София, така че техния глас да бъде чут от хората, които взимат решения. 

 

Томислава Ванкова е 12-ти клас в НПМГ. От началото на тази година е председател на ученическият съвет към НПМГ и председател на комисия Благотворителност към СУС. Обича да се занимава с благотворителни кампании, обществени инициативи и рисуване. 

 

Румяна Пенева е ученичка във 2ра АЕГ „Томас Джеферсън“ и е на 18 години. Председател е на ученическия парламент в училище и заместник-председател на СУС. Обича да чете и да ходи на театър. 

 

Райчо Райчев е 11. клас в 22-ро СОУ "Георги С. Раковски". Занимава се с ученически парламентаризъм от 5 клас и в момента е председател на Ученическия парламент в училище, както и на Софийски ученически съвет. Обича дебатите, интеракт, театър, фотография и много други дейности.

 

А тримата заедно с десетки други ученици правят чудеса...

Гледай видеото от Аз, ученикът 2014 и разбери какво е СУС, как работи и как можеш да се включиш. Повярвай ми, заслужава си!

 

 

Следващата седмица се състоят изборите за важните позиции в СУС. Очаквай наше включване от там следващата седмица!

 

WishBOX - Мечти в действие!