ВходОт близо с влогърите - inStanTПубликувано на: 13.02.2016

Автор: Кристина Тотева

 

Станислав или по познат като inStanT на вънеш вид изглежда едно нормално младо момче, като всички останали, но същност е много различен. Той е креативен,забавен и добър в това в това, което прави, а именно  клипове в YouTube.Ето какво ни разказа той:

 

1.Как се казваш и на колко години си?

 

-Казвам се Станислав и съм на 23.

 

2.От колко време си влогър?

 

-Вече почти 3 години ще се навършат, откакто започнах да снимам и качвам видеа в ютюб.

 

3.Как избра името ти да е точно inStanT?

 

-Първоначално мислих да е нещо свързано с името ми и тематиката на видеата, които ще правя. inStanT е нещо бързо, на момента, такива бяха и видеата ми в

началото. Сега отново са кратки видеа, просто подготовката за тях, не е толкова кратка.

 

4.Разкажи ни за ежедневието си?

 

-Ежедневието ми е доста разнообразно всеки ден. Занимавам се с различни неща свързани с работата ми, а и освен това една голяма част от времето ми преминава в планиране на нови идеи за видеа, снимането им, обработването и отговаряне на съобщения в социалните мрежи, които хората ми оставят. За някои хора изглежда като хоби, но аз бих го определил като ежеседмичен проект, по който се изисква доста работа. Но пък удоволствието от свършената работа си струва усилията.

 

5.Кой е любимият ти влогър?

 

-Нямам любими неща почти в нищо. От малък съм се научил да не идеализирам каквото и да било. Харесвам различни неща от различни влогъри. Не обичам да имам кумири и не вярвам в идолизирането. Харесвам някои от българските влогъри, както и доста американски такива. Всеки има собствен стил и прави различни неща - важното е да успееш да извличаш позитивното за теб от всеки комплексен образ.

 

6.Как намираш вдъхновение за темите на своите клипове?

 

-Темите за видеата ми се появяват в различен момент от ежедневието. Например, когато забележа нещо, което смятам, че има нужда от внимание и повече интрепретация, или просто ми хрумне идея за видео, което би било забавно сядам и го записвам в тефтера. Имам над 20 идеи, които са записани и изчакват своя момент. Винаги изниква нещо ново и решавам да заснема него. Трупам си идеи те, а те изчакват удобен момент да се реализират. Хаотичен съм, явно е дарба и проклятие..

 

7.Посъветвай нещо хората, които нямат смелост да правят това, което обичат.

 

-Независимо в каква сфера е нещото, за което се колебаят, трябва да знаят, че щом го искат много - трябва да направят първата стъпка. Ще бъда честен - понякога нещата не се получават. Когато бях малък исках да стана певец, но разбрах в последствие, че не ме бива чак толкова много в това. Трябва да бъдем до болка откровени със себе си и да приемам, че нещото понякога не е за нас. Но, хей, има куп други неща, в които сме добри, а сигурно дори не подозираме. Аз също нямах смелост да започна да снимам видеа. Беше провокирано от предмет в университета, в който се налагаше да говоря пред хора. Не можех да преодолея страха да застана пред 20 човека и реших, че това трябва да се промени. Винаги съм искал да се занимавам дори на шега с актьорство, но никога не съм имал кураж а дори да го обмисля. За да се реша да направя това, което ми доставя удоволствие за мен беше нужно първо някой друг да повярва в мен, преди аз да го направя.

 

Ето и един негов клип:

 

 

WishBOX-Мечти в действие!