ВходКак да подобрим себе си според 9 много успешни хораПубликувано на: 17.02.2017

Превод: Ива Ненова

Превод: TheMuse

Снимка: http://uniblogbg.com

 

Всичко, което искаме от живота е именно да постигнем всичките си цели! Е, ето я и тайната как да направим това: Ти трябва да работиш усилено, за да подобряваш себе си всеки един ден, както в професионален план така и в личен. В крайна сметка, така го правят успешните хора, и ако искаш да стигнеш тяхното ниво, трябва да правиш същото.

 

Сега, преди да започнеш да се чудиш как да го направиш, ние го направихме лесно за теб като подбрахме 9 цитата от някои от най-завършените хора на които се възхищаваме! -

 

„Вярвам, че всеки един от нас има качества, които са толкова уникални, колкото пръстовите отпечатъци. Най-добрият начин да успеем, е да открием нещата, които обичаме да правим и да ги предложим на останалите под формата на услуга.“

-Опра Уинфри

 

„Без болка, няма страдание, без страдание ние никога няма да се поучим от грешките си. За да правим каквото трябва са ни необходими болката и страданието, те са ключът към всички прозорци. Без тях, няма живот.”

-Анджелина Джоли

 

"Ако не ти харесва нещо - промени го. Ако не можеш да го промениш, промени си отношението"

-Мая Ангелоу

 

„Всички ние се нуждаем от хора, които да ни дават обратна връзка. Това е начинът, по който се подобряваме.“

-Бил Гейтс

 

„Не смей да подценяваш силата на собственият си инстинкт!“

-Барбара Коркоран

 

„Винаги правя неща, за които не съм съвсем подготвена. Според мен по този начин човек израства. В моментите, когато си казвате „Не съм сигурен, че мога да го направя” и преминавате през това, са миговете, в които правите голям напредък”

 – Мариса Майър

 

 

„Нужно ни е да приемем, че не винаги ще взимаме правилни решения и ще имаме огромни провали – осъзнавайки това, грешките няма да са пречка към успеха, а част от постигането на целта”

– Ариана Хъфингтън

 

„Понякога хората на които не можеш да помогнеш, те вдъхновяват най-много!“

- Мелинда Гейтс

 

„Трябва да правиш нещата, които си мислиш, че не можеш да направиш.“

-Елинор Рузвелт

 

WishBOX - Мечти в действие!